• Latest News

  Rabu, 19 Juli 2017

  HEBOH !!! Aksi Lelaki Merogol Sebatang Pokok Berjaya Dirakam CCTV


  BERITA GOOGLE - Terlalu banyak kes yang melibatkan rogol telah tular di media sosial. Keterbatasan akal fikiran yang telah dikuasai nafsu serakah untuk mendapat nikmat menjurus kepada kes rogol yang tidak lagi terkawal.

  Perbuatan merogol adalah satu perbuatan yang sungguh menjijikkan, bayangkan kerana nafsu syaitan mangsa yang tidak mampu melawan terpaksa menerima nasib malang yang sungguh memeritkan.

  Terdapat aksi rogol yang kadangkala menjadi sesuatu yang sungguh di luar jangkaan anda misalnya merogol ayam, merogol tiram, merogol. ekzos kereta, dan  yang terbaru adalah merogol sebatang pokok pada waktu malam.  Dilihat dari raut wajah ternyata dia bersungguh-sungguh melakukannya dan terbukti itu bukan perbuatan yang tidak disengajakan.

  Namun tidak ada informasi lanjut yang dapat diperolehi tentang gambar seorang lelaki merogol sebatang pokok serta gambar mangsanya yang pasti dapat dijejaki pelakunya kerana telah meninggalkan zuriatnya pada sebatang pokok yang tidak mampu melawan.

  Apa yang pasti perogol tersebut telah beraksi pada waktu malam dan aksinya itu berjaya dirakam melalui kamera litar tertutup CCTV.  Keadaan mangsa setelah digambar pada siangnya.  BeritaGoogle.com - Situs Berita Hari Ini Indonesia, Indeks berita terbaru hari ini dari peristiwa, Kecelakaan, kriminal, hukum, berita unik, Politik, dan liputan khusus di Indonesia dan Internasional, Olahraga Hingga Gosip Artis

  Bantuan Anda, Berita Heboh, Berita International, Berita Terkini, Berita Unik, Cerita Cinta, Cerita Lucu, Cerita Mengharukan, Entertainment, Film Cinta, Film Lucu, Film Mengharukan, Handphone, Kesehatan, Kuliner, Orang Hilang, Penipuan, Sejarah, Slider, Sports, Tionghoa, Video, Zodiak
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: HEBOH !!! Aksi Lelaki Merogol Sebatang Pokok Berjaya Dirakam CCTV Rating: 5 Reviewed By: BG
  Scroll to Top